Guiding you

 

 

 

 

 

 Ben je toe aan een leven met meer levenslust en liefde?

Mijn natuurlijke talent en levensmissie om anderen te begeleiden in het leven van hun natuurlijke talent. 

Ik stimuleer vrouwen om uit de comfort-zone te komen en te leven en bewegen vanuit authenticiteit en natuurlijk talent. En natuurlijke gave die je van kinds af aan met je mee draagt en waar je van gaat stralen. Je gave gaat je meestal natuurlijk af en je voelt inspiratie. Je bent in beweging en leeft in contact met jezelf en met anderen. We werken aan mind-set door je belemmerende overtuigingen en je eigen verhaal onder een loep te nemen.  Vanuit nieuwsgierigheid en moed begeleid ik je op een reis naar je authenticiteit. Je komt weer in beweging en je voelt je vrijer en blijer.

In mijn drie maanden programma Ufold and reveal yourself begeleid ik je naar je meest authentiek zelf. In contact met je ware zelf. Je gaat doen waar je het meest blij van wordt en gaat leven naar je eigen blauwdruk. 

Ik gebruik visualisaties, meditatie, creatieve middelen, opstellingen, intuïtieve boodschappen van je ziel om je op verschillende manieren inzicht te geven in wie je bent en wat je de aarde te bieden hebt.

 

You are here on earth to live your soul’s heartbeat.

The heartbeat that is beating strong

A strong life force that will always be there to protect you from fear.

The fear is there to hold you back of who you truly are.

Being truly you is following a narrow but fierce path.

The mind will always try to distract you from being true.

 

 

We all know what it feels like to not be true.

How your life energy sank down.

And this is a good thing.

Otherwise there was no longing for the truth.

If you follow this longing and stay aware  of the distractions your life will give joy.

Your heart will open. And you soul is dancing in the sky. 

 

Reviews:

Wat een goede coach! Puur en authentiek, en omdat ze dat helemaal leeft kan ze jou ook helpen dat stukje te activeren in jezelf. Door het coaching traject ben ik helemaal tot de kern gekomen van waarom ik hier op aarde ben, ik heb mijn zielsmissie gevonden en omarmt. Nu ben ik deze aan het leven en dat voelt zo super goed! Je doet het goed Gitta, een echte powervrouw die leeft vanuit HAAR power.

Aryana Lobo, Grafisch vormgever. 

De intuïtieve begeleiding van Brigitta laat mij helemaal voelen hoe ik mijn gave mag inzetten in de wereld. Je hebt echt een stroom in gang gezet. Hele zachte en liefdevolle begeleiding. Ik doe het zelf. Je bent alleen echt aanwezig. Het verbaast me elke keer weer hoe gemakkelijk het is om te voelen. Het voelt veilig, integer en vertrouwd.

Reini Michels. Zelfstandig ondernemer.

Ik ben bij Brigitta gekomen om enkele belemmeringen aan te kijken die mij hebben weerhouden om mijn volledige potentie te laten zien aan de buitenwereld. Tijdens de 

sessies met Brigitta ben ik deze belemmeringen gaan aankijken en nog scherper gaan zien en verkennen. Brigitta typeert zich door haar levendigheid, scherpe vraagstelling, zeer flexibele houding en haar wens om jou volledig in jouw natuurlijke kracht te zetten. De sessie met Brigitta waren ontzettend flexibel qua inhoud en ik voelde mij vrij om mijn voorkeuren aan te geven. De coaching i.c.m danssessies zijn zeer aan te bevelen. Je komt meer uit je hoofd en je gaat met je aandacht richting je hart en lijf.

De danssessies zijn al een hele interne reis op zich, zonder dat je danservaring of affiniteit met dansen nodig hebt. je gaat je meer vrij voelen in je lijf en daarmee  in je hart en je hoofd. Mocht je net als mij de switch willen maken van ‘denken’naar ‘voelen’, ga dan eens het gesprek met Brigitta aan. Heel veel succes gewenst.

Francis, Loopbaancoach. 

Ben je toe aan een authentiek leven afgestemd met jouw zielsmissie?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan plannen we samen een kennismaking in.