Van aanpassen naar authentiek jezelf.

1:1 traject

 

Wil jij weer in contact komen met je gevoel en lichaam?

Wil je je eigen grenzen weer kennen en leren aangeven?

Wil je je niet meer teveel aanpassen aan anderen?

Wil je meer zelfvertrouwen en zelfliefde ontwikkelen?

Dan kom ik graag met je in gesprek voor een kennismaking.

Ik begeleid je met veel liefde naar je meest authentieke zelf. 

.

 

Van aanpassen naar authentiek jezelf

 

Een persoonlijk afgestemd 1 op 1 traject. 

Ik geef je begeleiding in het weer voelen en ervaren van wie je werkelijk bent.  

Je authentieke jij mag tot bloei komen en vanuit je vrouwelijke kracht de wereld in begeven.  

Ik gebruik hierbij meditatie, visualisatie, readings, beweging en opstellingen.

Je kan een kennismaking inplannen door te mailen naar: brigitta.steenhoff@gmail.com.

 

 

Reviews

Ik ben bij Brigitta gekomen om enkele belemmeringen aan te kijken die mij hebben weerhouden om mijn volledige potentie te laten zien aan de buitenwereld. Tijdens de sessies met Brigitta ben ik deze belemmeringen gaan aankijken en nog scherper gaan zien en verkennen. 

Brigitta typeert zich door haar levendigheid, scherpe vraagstelling, zeer flexibele houding en haar wens om jou volledig in jouw natuurlijke kracht te zetten.

De sessies met Brigitta waren ontzettend flexibel qua inhoud en ik voelde mij vrij om mijn voorkeuren aan te geven. De coaching i.c.m. danssessies zijn zeer aan te bevelen. Je komt meer uit je hoofd, en gaat met je aandacht richting je hart en lijf.

De dans-sessies zijn al een hele interne reis op zich, zonder dat je danservaring of affiniteit met dansen nodig hebt. Je gaat je meer vrij voelen in je lijf en daarmee in je hart en je hoofd. Mocht je net als mij de switch willen maken van ‘denken’ naar ‘voelen’, ga dan eens het gesprek met Brigitta aan. Heel veel succes gewenst!  

Francis, Loopbaancoach, 29 jaar. 

Wat een goede coach! Puur en authentiek, en omdat ze dat helemaal leeft kan ze jou ook helpen dat stukje te activeren in jezelf. Door het coaching traject ben ik helemaal tot de kern gekomen van waarom ik hier op aarde ben, ik heb mijn zielsmissie gevonden en omarmt. Nu ben ik deze aan het leven en dat voelt zo super goed! Je doet het goed Gitta, een echte powervrouw die leeft vanuit HAAR power. 

Aryana Lobo.