Coaching bij/na Burn-out

Een Burn-out ontstaat meestal als je nog niet goed weet wie je bent, wat je de wereld te bieden hebt en wat je van jezelf verwacht. We weten meestal wel goed wat een ander van je verlangt en hoe je geliefd bent. Meestal door veel te geven en weinig te ontvangen. Je ontvangt ook niet genoeg omdat je niet precies weet wat je nodig hebt. Het is ook makkelijker om te geven en aan een anders verlangen te voldoen dan aan die van jezelf. 

Om jezelf echt te leren kennen vraagt het leven om naar binnen te gaan. Hier binnen vindt je van alles. Pijn, trauma maar ook veel liefde. Het kan onveilig voelen om die stukken in jezelf onder ogen te komen. Je kent het niet en bent het niet gewend. Wat gebeurt er al je de controle erover verliest? Wie ben je dan nog?

Je hebt misschien een muur voor jezelf opgebouwd en vind je het spannend om achter die muur vandaan te komen. Meestal roept een burn-out je om stil te gaan staan en jezelf wel aan te gaan kijken. De ruimte wordt dan geforceerd voor je gecreëerd. Als je dit moment niet volledig neemt om jezelf aan te kijken. In alles wie je bent, zal een volgende burn-out op de loer liggen.

Er is niet altijd een burn-out nodig om tot stilstand en inzicht te komen. Als je voelt dat er iets in je energie niet klopt. Dat je je lusteloos, onzeker en vermoeid voelt, geeft je lichaam ook aan dat het tijd is om naar binnen te keren.  Dit vraagt moed en soms ook een beetje guidance.

Wil jij weer in contact komen met je gevoel en lichaam?

Wil je je eigen grenzen weer kennen en leren aangeven?

Wil je je niet meer teveel aanpassen aan anderen

Wil je meer zelfvertrouwen en zelfliefde ontwikkelen?

Wil je meer in contact komen met intuïtie en stappen zetten in het luisteren 

hiernaar?

Wil je leven naar je verlangen die je diep van binnen ergens wel kent?

Van binnen naar buiten 

Een persoonlijke 1 0p 1 traject. 

Ik geef je begeleiding in het weer voelen en ervaren van wie je werkelijk bent.  

Je authentiek jij mag tot bloei komen en vanuit je vrouwelijke kracht je in de wereld begeven.  Ik gebruik hierbij meditatie, visualisatie, readings, beweging en opstellingen.

Reviews

Ik ben bij Brigitta gekomen om enkele belemmeringen aan te kijken die mij hebben weerhouden om mijn volledige potentie te laten zien aan de buitenwereld. Tijdens de sessies met Brigitta ben ik deze belemmeringen gaan aankijken en nog scherper gaan zien en verkennen. 

Brigitta typeert zich door haar levendigheid, scherpe vraagstelling, zeer flexibele houding en haar wens om jou volledig in jouw natuurlijke kracht te zetten.

De sessies met Brigitta waren ontzettend flexibel qua inhoud en ik voelde mij vrij om mijn voorkeuren aan te geven. De coaching i.c.m. danssessies zijn zeer aan te bevelen. Je komt meer uit je hoofd, en gaat met je aandacht richting je hart en lijf.

De dans-sessies zijn al een hele interne reis op zich, zonder dat je danservaring of affiniteit met dansen nodig hebt. Je gaat je meer vrij voelen in je lijf en daarmee in je hart en je hoofd. Mocht je net als mij de switch willen maken van ‘denken’ naar ‘voelen’, ga dan eens het gesprek met Brigitta aan. Heel veel succes gewenst!  

Francis, Loopbaancoach, 29 jaar. 

Wat een goede coach! Puur en authentiek, en omdat ze dat helemaal leeft kan ze jou ook helpen dat stukje te activeren in jezelf. Door het coaching traject ben ik helemaal tot de kern gekomen van waarom ik hier op aarde ben, ik heb mijn zielsmissie gevonden en omarmt. Nu ben ik deze aan het leven en dat voelt zo super goed! Je doet het goed Gitta, een echte powervrouw die leeft vanuit HAAR power. 

Aryana Lobo.