Shift your energy

In drie sessies zorg je ervoor dat je energie een shift maakt.  

Na de drie sessie voel je meer energie en kan het niet meer anders dan dat je uit je comfort zone komt en gaat kiezen voor een leven vanuit authenticiteit en flow. 

Hieronder lees je over de sessies.


Een opstelling naar je verlangen of een familieopstelling


Een opstelling is een mooie en helende manier om onbewuste patronen te onderzoeken en te belichten.  Hier kan je antwoorden krijgen in waarom je je niet optimaal voelt of waarom je je doel niet behaalt. 

Je kan kiezen voor een familie opstelling met houten poppetjes of een vloeropstelling van je verlangen op de grond. Een vloeropstelling is heel geschikt om erachter te komen wat je nog in de weg zit om je werkelijke verlangens te volgen. Een familieopstelling is heel beschikt als je vastzittende patronen wilt doorbreken. 


Een bewegings sessie of wandeling.

 

Tijdens een bewegingssessie kom je even uit je hoofd en gaan we samen aan de hand van je vraag/thema waar je mee wilt bewegen aan de slag.  Je lichaam en je lichaamstaal spiegelt je hoe jij je voelt en waar je blokkades liggen. Muziek helpt om je in een flow te krijgen. Je hoeft geen ervaring te hebben.  Thema’s als grenzen leren aangeven, vrouwelijke en mannelijke energie, controle loslaten en bang wat anderen van je vinden zijn voorbeelden die regelmatig voorkomen. Tijdens een wandeling gaan we in gesprek en kom je door de natuur ook dichter bij jezelf. 

Een reading

Tijdens een reading geef ik je boodschappen door die je inzicht geven of juist bevestiging geven. Deze inzichten kunnen in de energie veel voor je leven betekenen. Je merkt dat er in korte tijd veel kan veranderen. Als je een vraag hebt over je zielsverlangen, patronen, gewoonten of dierbaren is dit een mooie manier om meer licht te op deze onderwerpen te laten schijnen. 

Je investering: 295 euro incl. btw.

Losse sessie: 119 incl. btw.

Contact: 

brigitta.steenhoff@gmail.com

Transvaalstraat 25

8917 CG Leeuwarden.

 

 

 

Connect